lørdag 18. desember 2010

Gryte med kjøttdeig og kål

Kjempekjapp hverdagsmat med asiatiske undertoner og rimelige ingredienser.  Denne har vi hatt mange ganger!!!


Ingredienser:
200 g  Kjøttdeig
1 ss  Olje
1/4  Kål
1/2 ts  Salt
1/8 ts  Pepper
1/2 ts  Paprikapulver
1/2 ts  Soyasaus
3/4 dl  Vann
1/2 ss  Rømme
400 g  Poteter

Framgangsmåte:
Brun kjøttdeigen i oljen. Rør hele tiden så den smuldrer seg.
Strimle kål, tilsett i kjøttdeigen og brun den lett.
Rør inn salt, pepper, paprikapulver, soyasaus og vann og la retten småsurre under lokk i 15 minutter.
Rør inn rømmen like før servering.

Server gryten med kokte poteter eller ris. (Vi har kun brukt potet)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar