Ingredienser
- 1 stk løk hakket
- 500 g gulrot i tynne skiver
- 1 båt hvitløk hakket
- 1 ss , finrevet frisk ingefær
- 1 ss smør
- 1 l hønsebuljong (utblandet)
- 2 dl appelsinjuice
- 2 ss lettrømme
- 1 ss frisk kruspersille finhakket
- 1 ts salt
- ½ ts pepper
Appelsin, gulrot og ingefær er nydelig sammen. Denne suppen er en fargeklatt av en smaksrik og enkel middag.
Fremgangsmåte
Fres løk, gulrøtter, hvitløk og ingefær i smør til det er mykt, men ikke brunt. Hell på hønsebuljong og kok grønnsakene til de er godt møre. Mos suppen og kok den opp med appelsinjuice. Smak suppen til med salt og pepper og server den rykende varm med en topp rømme og grønt.Eller som forett for 2 pers.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar